Hvorfor vælge I-FLOW som din ventilpartner

Hvorfor vælge I-FLOW som din ventilpartner? Udover kvalitet, pris, levering til tiden og service, kunne vi tilbyde dig pålidelig kvalitetskontrol uden beregning.

For inspektionstjenesten fra 3. parts firmaet skal ingeniøren normalt stå over for mange forskellige slags produkter. I mellemtiden har vores egne QC-ingeniører mere end ti års erfaring med fokus på ventilområdet og dygtige til ISO9001-kvalitetssystem, som kan garantere, at alle aspekter bliver dækket i QC-processen.

Når du modtager regningen fra TPI, kan du finde mange andre gebyrer som hotel, rejseomkostninger på vej til stedet udover omkostningerne til webstedsinspektion. Fra os kunne alle disse leveres sammen med ventilen beredskab, uden nogen af ​​de anførte omkostninger. Det kan spare dit budget for mindst 500 USD/dag til TPI-omkostningerne.

Så vælg I-FLOW, du vil ikke kun få vores kvalificerede produkter, pleje i tide, men også en gratis TPI-service. Det er derfor, vi kunne nyde en årlig stigning på 40 % i salget. Nu er det en god chance for dig at træffe et klogt valg, kontakt os gerne!

Hvorfor vælge I-FLOW som din ventilpartner


Indlægstid: 19. maj 2023